Adriai kikötők 2015-2016 / 888 kikötő az Adrián és 1000 GPS-pozíció
Adriai kikötő- és horgonyzóhelyatlasz
színes kiadás / hajózási útmutató / magyar nyelven minden fontos tudnivaló
ízelítőt kap a könyvből, ha az alábbi képekre kattint. A jelzett oldalpárok fényképét tekintheti meg.
Az Adriai kikötő- és horgonyzóhelyatlaszt a Hanex Kft-től megrendelheti kedvezményes áron: 15.000 Ft
Az alábbi űrlap kitöltésével elküldheti megrendelését, de emailben vagy faxon (+36 1 7001001) is elfogadjuk.

Meg akarom rendelni a könyvet az űrlap kitöltésével (kattintson e szövegre!)

Adriai kiötők új kötete a 2015-2016-os hajós szezonra. Az ismert német Adria-vitorlázó, széles körben elterjedt, több nyelvre lefordított túrakalauza 1984-ben jelent meg először, akkor 333 öblöt és kikötőt tartalmazott. Az idők során az Adrián hajózók számára a pontos hajózási információk védjegyévé vált. Legfontosabb követelmények: a naprakészség, megbízhatóság és az áttekinthetőség a „888 kikötő az Adrián” esetében is megmaradtak.
A 7. magyar kiadás színesben jelent meg, ahogy az egy tengeri térképhez illik. A színek megfelelnek a szabványos térképeken használatos, a Nemzetközi Vízrajzi Hivatal által szabványosított rendszernek: a szárazföldek sárga, míg a sekély part menti vizek 1 méter mélységhatárig világoskék, 10 méter mélységhatárig sötétkék színezést kaptak. A figyelmeztető szövegek lila színűek. A fényjelzők színüknek megfelelő színben jelennek meg, míg a szektoros fényeket színüknek megfelelő körívek reprezentálják. Az új kiadásban a teljes szöveg felújított és aktualizált.
Az eredeti kiadás két német könyvecske, egyedül a magyar kiadásnak van tengerálló és színes kemény borítója, mely mind a két könyvet magában foglalja Adriai kikötők címen. Dél-Dalmácia, Észak-Dalmácia, Isztria, Közép-Dalmácia, Kvarner - Velebit, Montenegró, Szlovénia kikötői és horgonyzóhelyei térképeit tartalmazza, de ismerteti a helyi szokásokat, rendet és fizetendő díjakat is. Megtalálható benne a szervizek, világítótornyok stb. adatai.
Megrendelhető: www.hanex.hu honlapon.

 

 

© Csendes Imre 2004-2012. Hanex Kft

  Kezdőlap / Home   |   Asso - Prestige   |   Grand Marine   |   Hagyományos hajók   |   hajómotorok   |   Hírek   |   Üzenet / Message  |   BANK instruction  |